Agencies

Jouw klanten helpen met onze expertise

 

Marketing bureaus hebben vaak ieder hun eigen specialisme. Waar het ene bureau veel ervaring heeft met het inzetten van de kanalen van influencers, richt het andere zich op het creëren van verschillende vormen van content en weer een ander specifiek op linkbuilding en bijvoorbeeld conversie optimalisatie. Afnemers van deze agencies zijn regelmatig op zoek naar een combinatie van deze diensten. Zij willen fraaie infographics of bijvoorbeeld video’s toe kunnen voegen aan hun content en er tegelijkertijd voor zorgen dat deze content ook daadwerkelijk gevonden wordt door de doelgroep van de organisatie. Het is voor klanten vervelend hierbij te moeten schakelen met verschillende partijen.

 

Het is om die laatste reden dat wij onze krachten regelmatig bundelen met andere marketing bureaus. Agencies vertrouwen op de kennis en kunde van Linkbuilders.nl, wanneer het aankomt op linkbuilding en zoekwoordonderzoek.

 

White label dienstverlening aan klanten

Het aanbieden van onze diensten aan de klanten van andere marketing bureaus doen we zeer geregeld geheel white label. Dat betekent dat we het voor agencies mogelijk maken linkbuilding aan hun eigen dienstenpakket toe te voegen, om dit vervolgens uit te laten voeren door de specialisten van Linkbuilders.nl. Een win-win voor drie partijen: de klant, jouw marketing bureau en ons. Wij vinden niets leuker dan het inzetten van onze expertise om andere bedrijven te kunnen laten groeien. Het realiseren van groei door betere posities in de zoekresultaten te behalen, het aantal bezoekers te zien groeien en de omzet te zien toenemen.

 

Overdragen van klanten voor specifieke diensten

Niet alleen kiezen marketing bureaus voor het white label toevoegen van onze diensten aan hun eigen dienstenpakket; ook komt het regelmatig voor dat organisaties hun klanten voor specifieke diensten overdragen aan ons bureau. Bedrijven hoeven zo zelf niet op zoek te gaan naar een vertrouwde en ervaren partij binnen de branche; uit eerdere ervaring weet je als marketing bureau dat zij bij ons goed zitten voor linkbuilding, local SEO en bijvoorbeeld een zoekwoorden onderzoek.

 

Schoenmaker, blijf bij je leest

Schoenmaker, blijf bij je leest! Het zal je vast geen onbekend gezegde zijn. Wij kunnen niet alles, verre van zelfs. Om die reden kiezen we bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van websites voor de inzet van ons netwerk met betrouwbare en gerenommeerde partners. Gezamenlijk zorgen we voor een optimale bediening van de klant. Andersom staan we voor deze partners klaar om hen te helpen op het gebied van linkbuilding; hetgeen wij de kennis en kunde voor hebben. Elkaar helpen en de focus leggen op specifieke onderdelen van online marketing helpt klanten te excelleren. Precies hetgeen wij blij van worden!