België

Linkbuilding in België

 

Richt je als ondernemer niet uitsluitend op de Nederlandse markt. In de tijd waarin e-commerce steeds belangrijker wordt voor bedrijven, is het juist interessant om de focus te verleggen. Over de grens valt vaak ontzettend veel te winnen! Om daadwerkelijk voet aan de grond te kunnen zetten in bijvoorbeeld België, is het zaak om ook je SEO strategie hierop aan te passen. Zet niet langer uitsluitend in op het bouwen aan een linkprofiel in Nederland, maar kies daarnaast voor linkbuilding in België. Wij helpen je hierbij; van het uitwerken van een doordachte strategie, tot de daadwerkelijke uitvoering hiervan. Niet eenmalig, maar in een doorlopende samenwerking. Zo helpen we jou de kansen die de Belgische markt je biedt te pakken.

 

Start vandaag nog met linkbuilding in België

Linkbuilding in België brengt verschillende uitdagingen met zich mee. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat je mogelijk niet alleen in het Nederlands-, maar ook in het Franstalige deel van dit land gevonden wilt worden. Wat betekent dit voor de anchors die je gebruikt bij linkbuilding in België? Hoe bepaal je welke zoekwoorden door de doelgroep van jouw organisatie gebruikt worden? De jarenlange ervaring die wij reeds hebben opgebouwd met linkbuilding in België stelt ons in staat, om jou hierin de juiste keuzes te laten maken. Op basis van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek stellen we vast wat voor jouw organisatie de meest relevante zoekwoorden zijn, zowel in Vlaanderen als in Wallonië.

 

Linkbuilden in België vergt een andere strategie

Niet alleen heb je te maken met twee verschillende talen in België. Ook wordt in België een andere strategie op het gebied van linkbuilding toegepast, dan dat je in Nederland wellicht gewend bent. Waar in Nederland onder meer vaak wordt ingezet op het vergaren van vermeldingen op startpagina’s, kiest men in België voor in-content verwijzingen. Het gaat hierbij om verwijzingen op websites met een hoge autoriteit. Dit helpt je de autoriteit van jouw website te verhogen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persberichten of Belgische nieuwssites.

 

Belangrijke factoren bij linkbuilden in België

Niet alleen de hoge autoriteit van een website is bepalend voor het nut van een backlink in België. Minstens zo belangrijk is de relevantie van de Belgische website waarop een backlink geplaatst wordt. Een website moet over onderwerpen gaan, die passen bij de producten en diensten die jouw organisatie consumenten aanbiedt. Zonder rekening te houden met de relevantie van websites zal linkbuilding in België geen, of zelfs een averechts effect hebben op de prestaties van je eigen website.

 

Structuur en opbouw van een Belgische website

Bij linkbuilding in België is het niet alleen van belang, dat gebouwd wordt aan een netwerk van Belgische backlinks op kwalitatief goede en relevante websites. Kijk ook eens naar on-page SEO-factoren op je eigen website. Wanneer je momenteel nog geen Belgische website ontwikkeld hebt, adviseren we je graag over de keuzes die je hierin kunt maken. Denk aan het verschil tussen een Belgisch deel op de bestaande website, bijvoorbeeld middels https://jouwwebsite.nl/be. Het alternatief voor deze benadering is een losse website met een Belgische domeinnaam: https://jouwwebsite.be. Logischerwijs moet deze domeinnaam nog wel beschikbaar zijn. Beide mogelijkheden hebben ieder hun voor- en nadelen.

 

Aan de slag met linkbuilding in België

Wil jij je bedrijfsresultaten verbeteren door beter vindbaar te zijn in de Belgische zoekmachine? Toe aan het aanboren van nieuwe markten? Laten we op korte termijn aan de slag gaan met linkbuilding in België. Neem eens contact met ons op, zodat we nader kennis kunnen maken. We vertellen je hierbij graag meer over de wijze waarop we jou van dienst kunnen zijn en de ervaring die we door de jaren heen hebben opgebouwd met linkbuilden in België. Ook kunnen we een nulmeting voor jouw Belgische website uitvoeren, om te kijken waar de quick wins liggen en wat factoren zijn die meer aandacht nodig hebben om de vindbaarheid van je website blijvend te verbeteren. Kunnen we de koffie voor je inschenken?


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *