Pakketten

Wij leveren maatwerk, geen pakketten

De kans is groot dat je voor je bezoek aan Linkbuilders.nl diverse andere websites bezocht hebt, voor hulp bij linkbuilding, conversie optimalisatie of bijvoorbeeld een zoekwoorden onderzoek voor jouw website. Het aanbod aan partijen binnen deze branche is groot. Veel van deze partijen werken met pakketten, waarbij je voor een vaste prijs een set van diensten afneemt. Denk bijvoorbeeld aan een x aantal backlinks op externe website, een x aantal geoptimaliseerde pagina’s en een x aantal short tail- en long tail zoekwoorden. Handig zo’n vaste prijs, maar wij geloven hier niet in. Maatwerk, geen pakketten!

 

Geen website begint op hetzelfde punt

Iedere branche is anders, evenals dat bedrijven op verschillende momenten in de tijd voor hulp kiezen bij het uitwerken van hun SEO- of linkbuilding strategie. Het maakt dat het afnemen van een linkbuilding pakket nooit een optimaal effect zal hebben. Een absolute desinvestering! Mogelijk is het specifiek voor jouw website interessant om de focus in eerste instantie te leggen op het optimaliseren van individuele pagina’s, alvorens te werken aan een linkbuilding strategie.

 

Of denk aan het verschil tussen een partij die al een uitgebreid zoekwoorden onderzoek heeft laten uitvoeren en een partij, die onlangs voor het eerst gevonden werd op een long tail zoekwoord. Beide situaties vergen een andere aanpak om een verbetering van de posities in de zoekresultaten te realiseren. In het eerste geval wil je de focus langzaamaan verleggen richting short tail zoekwoorden met een hoog zoekvolume; in het tweede geval valt nog veel te winnen door te focussen op het laaghangende fruit.

 

Doelgroep van iedere organisatie is anders

Niet alleen staan organisaties op verschillende punten in tijd, wanneer zij een professional op het gebied van linkbuilding of conversie optimalisatie inschakelen. Denk ook aan het verschil in type klant van deze organisaties. De bakker om de hoek legt de focus op lokale klanten, terwijl een grote webshop klanten door heel Nederland en mogelijk ook daarbuiten wil bereiken. Concreet betekent dit dat een bakker andere backlinks nodig heeft om diens vindbaarheid te verbeteren dan de webshop wenst.

 

Aanbieders van linkbuilding pakketten die online worden aangeboden houden hier vaak geen rekening mee; eenzelfde pakket wordt voor iedere afnemer gebruikt. Iedere klant betaalt immers hetzelfde voor het pakket.

 

Samen aan de slag om jouw prestaties te verbeteren

Wij zijn benieuwd naar de huidige staat van jouw website. Heb je al een zoekwoorden onderzoek uit laten voeren en op basis daarvan een SEO strategie uitgewerkt? Wat leverde de implementatie van deze strategie het bedrijf op? Beschik je over een helder beeld van de doelgroep en de intentie waarmee zij de verschillende losse pagina’s van je website bezoeken? Antwoorden op dergelijke vragen helpen ons bij een eerste nulmeting. Op basis van die nulmeting stellen we een op maat gemaakt plan van aanpak op, toegespitst op jouw website en de doelen die je richting de toekomst hebt.

 

Bij ons neem je geen pakket af voor een vast aantal backlinks; wij bouwen aan een doorlopende samenwerking om jouw bedrijf blijvend te ondersteunen. SEO, linkbuilding en bijvoorbeeld content optimalisatie zijn geen vormen van online marketing die je eenmalig toepast. Succes bereik je uitsluitend, wanneer je er een doorlopend proces van maakt.